More

  Custom sneakers

  Custom sneakers zijn sneakers die “custom” zijn gemaakt. Dit kan bijvoorbeeld zijn doordat ze zijn beschilderd of zijn voorzien van een mooie nieuwe print, nieuwe veters en noem maar op. Deze sneaker customs zijn zo populair, omdat er hier vaak maar één van is of heel weinig van zijn. Hoe tof is het dat jij op schoenen loopt die bijna nergens te krijgen zijn?

  Customs zijn er in alle soorten en van alle merken! Maar de meeste vraag is toch wel naar custom Nike sneakers, zo merken wij o.a. op onze socials. Super veel mensen lopen natuurlijk op Nike sneakers, hoe stoer is het dan dat jij op customized Nike sneakers loopt. Zo ga jij niet mee met de “kudde”, maar heb je echt iets unieks aan.

  Op deze pagina vertellen wij jou aller over custom sneakers! We geven jou een aantal voorbeelden van hele dikke customized sneakers, met o.a. custom Nike Air Max 1 en custom Nike Air Force 1.

  Inhoudsopgave van deze custom sneaker pagina

  Bekijk hier al onze blogs over custom sneakers

  @waywardcustoms Sneakerplaats interview sneaker customizer

  Sneakerplaats interview met sneaker customizer @waywardcustoms

  0
  Vandaag hebben wij weer een super leuk interview voor jullie! Dit keer hebben wij sneaker customizer WayWard Customs geïnterviewd. Lees nu haar hele verhaal, met...
  Nike Air Max 1 Watermelon

  Sneakerplaats interview with @kickscraft

  0
  1. Who (are you?), What (do you for a living?), Where (do you live?) My Name is Gerrit and I live nearby Frankfurt, Germany. As a...
  Nike Air Max 1 "Thermo" custom

  Nike Air Max 1 “Thermo” custom

  0
  Misschien hebben jullie deze Nike Air Max 1 "Thermo" custom al voorbij zien komen op onze socials? Check deze post op Instagram hier! Thermo Nike...
  Roel van Hoff Sneakersschool®

  Sneakerplaats interview met @sneakersschool®

  0
  Vandaag hebben wij een nieuw interview voor jullie! En niet zomaar een interview... Wij hebben voor jullie een interview gehouden met niemand minder dan...
  @roman_custom Sneakerplaats interview

  Sneakerplaats interview with @roman_custom

  0
  1. Who (are you?), What (do you for a living?), Where (do you live?) Hello, My name is Roman, I am about 30 years old,...
  Nike Air Max 1 Bespoke customs

  Sneakerplaats interview met Bespoke sneaker maker @mresneakers

  0
  1. Wie (ben je?), Wat (doe je?), Waar (woon je?) Ik ben Erik den Haak aka mr. E (Mystery) en kom uit Alkmaar 072. Ik creëer...

  Custom Nike Air Max 1

  De Nike Air Max 1 is toch wel één van de meest gedragen sneaker modellen in Nederland. Daarom zijn custom Nike Air Max 1 sneakers ook zo populair natuurlijk! Je vind deze custom Air Max 1 in alle soorten en kleuren, van alleen even een midsole repaint en laceswap, tot aan hele thema ontwerpen. Allemaal super dik natuurlijk. Op onze socials posten wij ook vaak custom Nike Air Max 1 sneakers, dus houd zeker onze Instagram en Facebook in de gaten!

  Nike Air Max 1 – Nike by You

  Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om zelf jouw eigen Nike Air Max 1 te customizen en samen te stellen via het “Nike by You” programma. Hierbij kun jij zelf je schoenen helemaal samenstellen naar jouw eigen wens. Dit gaat heel erg gemakkelijk via een online tool, waarbij jij dus precies aan kunt geven welke kleur wat moet worden. Het is niks voor niks dat deze Nike by You zo vaak wordt gebruikt, en al helemaal voor de Nike Air Max 1!

  Maak hier jouw eigen Nike Air Max 1 Nike by You

  Nike Air Max 1 custom voorbeelden

  Wij zijn even voor jou op zoek gegaan naar de dikste Nike Air Max 1 custom sneakers vanaf onze Instagram. Hier hebben wij 29 custom Nike Air Max 1’s voor jullie uit gekozen om een beetje een beeld te krijgen van hoe een customized Air Max 1 er uit kan zien! Wil je meer zien? Bekijk dan zeker even onze Instagram pagina.

  Custom Nike Air Force 1

  Naast de Air Max 1, is de custom Nike Air Force 1 ook erg populair! De Air Force 1 wordt natuurlijk ook veel uitgebracht in witte- en zwarte colorways, wat natuurlijk altijd mee helpt met customizen. Zo heb je maar 1 kleur als achtergrond en dat werkt het makkelijkst. Daarnaast is de Nike Air Force 1 natuurlijk ook gewoon een hele dikke schoen en erg populair. Dus wij vinden het niet zo gek dat de Air Force 1 customs zo in trek zijn.

  Nike Air Force 1 – Nike by You

  De makkelijkste manier om aan een paartje custom Nike Air Force 1 te komen is toch wel via Nike by You! Zoals wij hierboven al hebben benoemd, kun je met Nike by You dus heel gemakkelijk jouw eigen Air Force 1 samenstellen en maken Je kunt hier precies jouw eigen wensen in terug laten komen, zoals kleuren en materialen. Neem dus zeker even de tijd om een mooi ontwerp te maken. Het werkt heel gemakkelijk en snel en met 1 druk op de knop kun jij ze al bestellen.

  Maak hier jouw eigen Nike Air Force 1 Nike by You:

  Nike Air Force 1 custom voorbeelden

  Wij zouden natuurlijk Sneakerplaats niet zijn als wij niet even een paar dikke voorbeelden voor jullie zouden regelen van een aantal super dikke custom AF1’s! Net zoals bij de Air Max 1 is de Air Force 1 ook te zien in alle mogelijk kleuren. Kijk je ogen uit! Mocht je nog meer willen zien? Vergeet dan zeker niet om onze Instagram even te checken. Deze foto’s zijn o.a. van @json.design, @tempercustoms, @claucustomarts en @culture.shoecustom! 

  Custom sneakers kopen

  Wij krijgen vaak de vraag waar men deze custom sneakers kan kopen! Helaas moeten wij deze mensen vaak teleurstellen omdat wij deze customs niet zelf verkopen. Wij raden je dan ook aan om goed te kijken van wie wij een foto hebben gepost. Wij taggen altijd de customizer in het bericht, dus wanneer je dit ziet kun je naar de desbetreffende pagina gaan en deze customizer een berichtje sturen of die custom sneakers te koop zijn.

  Je kunt natuurlijk ook altijd even de website bekijken van de desbetreffende customizer of je daar de sneakers kunt kopen. Daarnaast hebben wij ook veel interviews met veel verschillende customizers. In deze interviews vragen wij ook altijd hoe het zit qua verkoop. Kun je een paartje bij ze kopen, kun je een paartje op aanvraag laten maken, hoe kun je de custom sneakers kopen, etc etc. Dit zijn allemaal vragen die bij onze interviews met de customizers aan bod komen.

  Wat je ook kunt doen om custom sneakers te kopen, is om ons custom sneakers forum even in de gaten te houden. Wellicht dat hier een custom paartje wordt aangeboden. Daarbij kun je natuurlijk ook altijd een aanvraag voor een paartje op ons forum zetten. Je kunt heel gemakkelijk een nieuwe topic beginnen, waarin je je vraag kunt zetten. Bekijk hier ons forum!

  Custom sneakers Nederland

  Wij proberen zo veel mogelijk interviews te houden met customizers uit binnen en buitenland. Hierdoor proberen wij een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van waar jij moet zijn voor custom sneakers in Nederland. Wij begrijpen dat het soms een beetje lastig is om te achterhalen hoe jij aan paartje custom sneakers kunt komen. Hier willen wij duidelijkheid in scheppen door o.a. onze Sneakerplaats interview.

  Op Sneakerplaats willen wij een platform creëren die alle custom sneakers uit Nederland op een rijtje zet, zodat jij precies weet waar je moet zijn. Het is natuurlijk wel prettig als jij een sneaker customizer spreekt uit Nederland voor jouw nieuwe paartje customs.

  Heb jij een vraag over custom sneakers in Nederland? Schroom dan niet om ons een berichtje, mailtje, appje, DM of PM te sturen. Dit kan via onze socials of natuurlijk bij email naar info@sneakerplaats.com. Wij staan je graag te woord en zullen al jouw vragen omtrent custom sneakers beantwoorden.