Nike Air Max 1 'Aquatone'

Nike Air Max 1 “Aquatone” (Verwacht in 2023)

Helaas is er nog geen specifieke release datum van deze Nike Air Max 1 “Aquatone” vrijgegeven door Nike. Hij wordt dan ook “ergens” in 2023 verwacht. We houden jullie op de hoogte!

Nike Air Max 1 “Aquatone”

Jij bent een sneakerliefhebber en je hebt vast al gehoord van de nieuwe Nike Air Max 1 ‘Aquatone’ colorway die in 2023 zal worden uitgebracht. Deze nieuwe release is een eerbetoon aan de WMNS-exclusive Air Max 1 ‘Aqua’ die in 1988 uitkwam en in 2018 een re-release kreeg voor het 30-jarig jubileum.

Nike heeft het jaar 2023 uitgeroepen tot het jaar van de Air Max 1 en heeft ons tot nu toe niet teleurgesteld. Zo is tijdens Air Max Day in maart 2023 de ‘Big Bubble’ uitgebracht, voor het eerst sinds 1987, en zijn OG-colorways als de ‘Shima Shima III’ en ‘Safari’ teruggekeerd. En nu kunnen we ook nog eens uitkijken naar de release van de ‘Aquatone’ colorway.

De ‘Aquatone’ colorway is een opvallende verschijning. Hoewel de sneaker veel wegheeft van de ‘Aqua’ colorway, valt de felblauwe kleur op de mudguards direct op. De sneaker heeft een witte mesh upper en beige suède overlays op de neus en kraag. Op het middenpaneel is een Swoosh aangebracht die dezelfde kleur deelt als de mudguard en details op de tong.

De tong, binnenzool en hiel van de sneaker zijn voorzien van het iconische Nike Air-logo. Maar het meest opvallende detail is wel de mudguard, die niet alleen een nieuwe kleur heeft, maar ook een textuur die doet denken aan de golven van de oceaan.

De Nike Air Max 1 ‘Aquatone’ heeft nog geen officiële releasedatum, maar we verwachten de sneaker in de loop van 2023. Als jij ook zo enthousiast bent over deze nieuwe colorway, houd dan zeker onze nieuwspagina in de gaten om op de hoogte te blijven van alle updates en om deze release niet te missen.

Het jaar van de Nike Air Max 1

Na het uit de schappen halen van de Air Max 1, heeft Nike de sluizen geopend voor de originele Air Max sneaker die in 2023 in diverse stijlen op de markt zal komen. Terwijl het merk zich heeft gericht op de “Big Bubble” editie als het belangrijkste verhaal, hebben ’87-fanaten niets meer nodig dan schone kleurblokkering om overtuigd te worden.

Net als de Air Max 1 “Aquatone” editie die deel uitmaakte van de Anniversary line-up uit 2018, kiest deze aankomende Air Max 1 voor glad leer op de mudguard en de Swoosh, met als tegenwicht het neutrale grijze kwart/hiel combinatie en de heritage sport mesh basis. De bekende “Aquatone” tint, die recentelijk in sommige Air Jordan en inline Nike Sportswear drops te zien was, bereikt die retro runner esthetiek en we prijzen Nike voor het afwijzen van de monochrome zolen ten gunste van de eclectische blokkering.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

dec 31 2023

Kosten

€170.00
 • Naam: Nike Air Max 1 "Aquatone"
 • Stylecode: DZ4549-101
 • Merk: Nike
 • Model: Nike Air Max 1
 • Colorway: White/Aquatone/Pure Platinum/Black
 • Releasedatum: Ergens in 2023
 • Check deze sneaker hier: