Patta x Nike Air Max 1 "White" - The Second Wave

Patta x Nike Air Max 1 Wave White – The Second Wave

30 augustus 2022 om 09:00, komt de hele dikke Patta x Nike Air Max 1 “White” – The Second Wave uit bij Nike! Mis deze dikke Nike release niet!

De Patta Wave White is de cleanste colorway tot nu toe in het assortiment van Patta. De bovenkant is gemaakt van een ademend licht grijs mesh en versierd met premium witte leren panelen, waaronder de iconische golvende mudguard van Patta.

Het Nike Swoosh-logo is aanwezig in grijs leer aan de zijkanten en geborduurd op het spatbord, met groot lettertype voor het logo van Patta op de binnenzool. De zichtbare Air-unit staat centraal op de hiel van de crèmekleurige tussenzool, waarbij het wit van het bovenwerk doorloopt naar de rubberen buitenzool.

De sneaker wordt uitgebracht op 26 augustus 2022 met een verkoopprijs van € 160,00

De Nike Air Max 1 Wave Patta White is een sneaker die is uitgebracht als een samenwerking tussen Nike en Patta ter herdenking van de 1-of-1 “ROMAN FOREVER” iteratie, ter nagedachtenis aan de overleden zoon van co-oprichter Edson Sabjo van Patta.

De Air Max 1 Patta Waves White heeft een mix van wit leer en blauw getint grijs mesh dat voorzien is van een opvallend golvende leerloop boven crème kleurige Air bubble middenzool. Op de tongtabs staan logo’s van “Patta Air Max” en de binnenzolen zijn leeg. De Nike Air emblemen ronden het ontwerp af op de hiel en witte wafel buitenzool.

Shop de Nike x Patta Air Max 1 Waves White!

Shop voor de Nike x Patta Air Max 1 Waves White op KLEKT of op Miinto!

Zes maanden geleden lanceerde Patta een nieuwe kijk op de iconische Air Max One met ‘The Wave Pack’ Met deze speciale samenwerking hebben ze het klassieke silhouet opnieuw vormgegeven door het legendarische spatbord te veranderen in een opvallende golf.

De vier kleurstellingen van Monarch, Black White, Noise Aqua en Maroon paars/rood waren in een mum van tijd uitverkocht – en zijn nu alleen nog te vinden via doorverkoopsites. Lees in deze artikelen meer over hoe Team Patta grenzen verlegde en de sneakercultuur opschudde met hun verbluffende ontwerpen!

Patta Nike Air Max 1 Wave in verschillende colorways

Nike heeft een uitzonderlijk eerbetoon aangeboden aan de overleden zoon van Edson Sabajo met een 1-op-1 sneaker. Het hartelijke ontwerp heeft “Roman Forever” gegraveerd op de hiel in het wit, die voor altijd uniek en onuitgebracht zal blijven.

Maar om iedereen een kans te geven te delen in het sentiment achter dit speciale geschenk van Nike, is een wereldwijde release van ‘The Wave Pack’ in het wit gepland voor de zomer van 2022 – waardoor sneakerheads overal samen Roman kunnen eren.

De nieuwe Patta Air Max 1 Wave sneakers zijn gearriveerd, gestyled met een uniek en inspirerend ontwerp! De schoenen worden geleverd in een opvallende witte doos waarop een persoon te zien is die in bed een van Patta’s motiverende boeken leest.

Tegen de achtergrond van fonkelende sterren nodigt deze afbeelding ons uit om na te denken over onze eigen ervaringen terwijl we het verhaal achter het creatieve concept verkennen.

Datum

aug 30 2022
Expired!

Tijd

09:00
  • Naam: Patta x Nike Air Max 1 Wave White - The Second Wave
  • Stylecode: DQ0299-100
  • Merk: Nike
  • Model: Nike Air Max 1
  • Colorway: White/Metallic Silver
  • Releasedatum: 30 augustus 2022 - 09:00
  • Check deze sneaker hier:

    Patta x Nike Air Max 1 Wave White - The Second Wave