Shoefresh Opod

0
83 views

Shoefresh Opod 

Fris van start met de Shoefresh opod schoenverfrisser. Nu verkrijgbaar in het zwart en in het wit.

shoefresh

  • Geen stinkende schoenen meer in huis.
  • Makkelijk & snel. 
  • Houdt je schoenen in topvorm. 
  • Nooit meer natte schoenen aantrekken. 
  • Voor alle soorten schoenen.

Geen stinkede schoenen meer in huis

Tijdens het sporten is vocht, zweet en geur onvermijdelijk. Het zijn tekenen van een goede inspanning! Gelukkig zorgt de Shoefresh opod schoendroger ervoor dat je schoenen na thuiskomst weer fris zijn en klaar voor je volgende activiteit. Actieve zuurstof wordt gebruikt om schimmels en bacteriën te verwijderen die de geur veroorzaken. Zo ben jij weer helemaal klaar om fris aan de start te verschijnen.

Makkelijk en snel

Integreer de Shoefresh opod gemakkelijk in je dagelijkse routine. Na een intensieve sportsessie gooi je je bezwete kleding meteen in de was en plaatst je je schoenen op de Shoefresh opod. Vanaf hier hoef je je geen zorgen meer te maken, want het apparaat doet het werk voor jou! Het programma begint automatisch en na slechts 30 of 60 minuten zijn je schoenen weer helemaal fris en klaar voor je volgende avontuur. Het is de perfecte manier om te zorgen dat je sportuitrusting altijd in topconditie is. Dus waar wacht je nog op? Laat de Shoefresh opod het zware werk voor je doen en geniet van frisse, geurvrije schoenen wanneer je maar wilt.

Houdt je schoenen in topvorm

Natte schoenen slijten sneller en worden van mindere kwaliteit, vooral als je ze probeert te drogen op de verwarming. De Shoefresh opod biedt een duurzaam alternatief. Hiermee behoud je niet alleen de levensduur van je schoenen, maar bespaar je ook geld en verminder je je ecologische impact. Het is een slimme keuze voor je schoenen en je portemonnee.

Nooit meer natte schoenen aantrekken

Niets is zo vervelend als natte sportschoenen die je motivatie verpesten. Gelukkig biedt de Shoefresh opod een snelle oplossing! Met warme lucht en een krachtige ventilator worden zweet en vocht snel uit je schoenen verwijderd. Zo kun je altijd genieten van droge en comfortabele sportschoenen, klaar om te sporten zonder gedoe met natte schoenen. Geef je motivatie een boost met de Shoefresh opod!

Voor alle soorten schoenen (en meer!)

De Shoefresh opod is er voor iedereen en verfrist:

  Sportschoenen.
  Sneakers.
  Leren schoenen.
  Werkschoenen.
  Laarzen.
  (Boks)handschoenen
  Scheenbeschermers

Hoe krijg je hem geleverd?

Zoals je kan zien op de afbeelding hieronder komt de Shoefresh opod in een kartonnen doos en is stevig afgeplakt zodat er niks mee kan gebeuren. Bovendien is de kartonnen doos een duurzame keuze, wat past bij de milieubewuste benadering van het merk.

 

Voor de rest krijg je nog een mooie brochure erbij

Daarbij is de Shoefresh ook goed ingepakt zodat het geen schade kan oplopen

je pakketje komt dus met goede verzorging aan.