Sneakerplaats review – De Nike Air Force 1 ’07 LV8

0
237 views

In samenwerking met JD Sports mochten wij weer een review schrijven over een bepaalde schoen. Dit keer passeert de Nike Air Force 1 ’07 LV8 de Sneakerplaats revue, in deze hele shiny witte colorway met rode accenten.

Nike Air Force 1 Sneakerplaats review 1

Je kunt gewoon niet fout gaan met dit paartje. Dit is eigenlijk echt zo’n paartje wat iedereen in z’n collectie moet hebben, altijd makkelijk, past vrijwel overal bij en maakt elke outfit af.

Overigens vind ik ook dat de Air Force bij iedere sneakerfreak wel in de kast moet staan, of je er nou van houdt of niet, het is toch wel echt een klassiekertje als je het mij vraagt.

In 1982 kwam de Air Force 1 voor het eerst uit als basketbal schoen, ontworpen door Bruce Kilgore. Deze schoen was voor die tijd echt vooruitstrevend en werd hij zwaar gehyped, mede door de toen nieuwe Nike Air technology. Doordat de schoen zo gehyped werd, is hij later uitgebracht als “normale” sneaker. Het werd echt een hit en wordt vandaag de dag nog erg veel geproduceerd en verkocht is alle mogelijke colorways.

Nike Air Force 1 Sneakerplaats review 2

Jullie vragen je vast ook af waar de ’07 in de naam voor staat. Dat komt doordat de Nike Air Force 1 in 2007 (hoe verwacht je het he?!) 25 jaar bestond. Toen heeft Nike een Nike Air Force 1 07 Premium uitgebracht en zodoende de ’07 in de naam van deze Air Force 1.

Maar genoeg geluld over geschiedenis. Jullie willen natuurlijk weten wat ik van deze schoen vindt. Ik als Nike Air Max 1 liefhebber, moet altijd weer wennen als ik een paartje Air Force 1 aan heb. Vooral de Nike Air Force 1 “Low” zoals deze, loopt dan een beetje gek vind ik.

Als je er na een tijdje weer een keer voor het eerst op loopt voelt hij heel erg plat aan en de achterkant een beetje los, heel anders dan de Nike Air Max 1. Maar als je er een tijdje op hebt gelopen voel je het al niet meer en loopt hij eigenlijk wel zwaar relaxed.

Echter moet ik natuurlijk wel eerlijk bekennen dat dit geen paartje wordt die ik dagelijks ga dragen, maar wel super chill is om er bij te hebben om keer wat af te wisselen en eens in de zoveel tijd een keer aan te trekken. Ik hoor ze al weer zeggen; “He, heb je nieuwe schoenen?!”. Waarop ik dan weer moet antwoorden dat ik deze al best lang heb, maar dat ik ze niet zo vaak aan heb en dat ze er daarom nog zo strak uit zien haha!

Hij is te koop voor €110,- dus dat valt reuze mee. Zeker een aanrader om aan je collectie toe te voegen mocht je nog geen Air Force 1 hebben, en mocht je al wel een Air Force 1 hebben, natuurlijk ook gewoon lekker kopen. Geld moet rollen zal ik maar zeggen! 😉
Bestellen kan bij JD Sports via deze link

Nike Air Force 1 Sneakerplaats review 3

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here