More

  Sneakers verkopen op Sneakerplaats.comSneakers verkopen

  Wil jij jouw sneakers verkopen? Dat kan op de website van Sneakerplaats.com of op de socials (Facebook en Instagram) van Sneakerplaats.

  Wij krijgen weleens de vraag; “Waar kan ik mijn sneakers verkopen?”. Wij merkten dat er dus nog wel het een en ander onduidelijk was over het verkopen van sneakers en waar je dit allemaal kon doen.

  Toen hebben we besloten om ons platform ook te gaan gebruiken voor het verkopen sneakers en niet alleen voor het kopen van sneakers via onze sneakerzoekmachine.

  Online sneakers verkopen kan dus gewoon via ons sneakerplatform Sneakerplaats! 😉

  Klik hier om het sneakers verkopen aanvraag formulier in te vullen

  Zo bieden wij verschillende manieren om online jouw sneakers te verkopen!

  • Via ons sneakerforum
  • Via een post op onze Facebook
  • Via een story op onze Instagram en Facebook
  • Via een blog artikel op onze website.

  Daarom is Sneakerplaats het platform om jouw nieuwe-, gebruikte-, gedragen-, tweedehands-, unieke-, speciale-, custom- of -designer sneakers te verkopen! 😉 Het is dus aan jou hoe jij het liefst online jouw sneakers wilt verkopen!

  Via ons sneakerforum

  Op ons sneakerforum is het online verkopen van jouw sneakers helemaal gratis, hier kun jij heel gemakkelijk een topic aan maken die jij dan bijvoorbeeld weer kan delen op je eigen socials.

  Hierdoor zal jouw bericht extra onder de aandacht komen waardoor jij je sneakers wellicht nog makkelijker en sneller kunt verkopen, aangezien je dus een “eigen pagina” hebt binnen ons sneakerforum waarop jij jouw sneakers te koop aan kunt bieden en zo altijd één plek hebt waar mensen voor jouw schoenen terecht kunnen.

  Daarnaast krijgt onze sneaker community natuurlijk ook jouw aanbieding te zien wat de kans dus ook groot maakt dat jouw sneakers snel zullen worden verkocht aan iemand uit onze community.

  Dagelijks wordt ons sneakerforum veel bezocht door mede-sneakerfreaks die altijd op zoek zijn naar nieuwe paartjes om hun collectie uit te brengen. Wellicht staan jouw sneakers dus binnenkort bij iemand anders in de kast!

  Sneakers verkopen via het sneakerforum op Sneakerplaats.com

  Zo hebben wij al verschillende topics aangemaakt waarin jij jouw sneakers te koop aan kan bieden:

  Staat het merk van de sneakers die jij wilt verkopen er niet bij? Stuur ons dan even een berichtje, dan gaan wij het voor je regelen. Of maak zelf een nieuwe topic aan.

  Via een post op onze Facebook pagina

  Sneakers verkopen via de socials van Sneakerplaats

  Wil jij jouw sneakers te koop aanbieden en direct een wat groter publiek trekken? Dat kan via o.a. een post op onze Facebook pagina!

  Met bijna 14K pagina likes op Facebook, zal jouw aanbieding worden getoond aan een hele grote interesseerde mensen! Dit maakt de kans dus nog groter om jouw sneakers snel online te verkopen.

  Wij zullen dan de (tagged) foto’s van jouw sneakers in een Facebook post plaatsen, samen met wat extra informatie zoals de maat, de staat de schoenen (van 1 tot 10) en de vraagprijs.

  Dit zullen wij dan op een goed tijdstip voor jou posten, zodat de kans het grootst is dat zo veel mogelijk mensen jouw sneakers te zien krijgen!

  Wil jij dit? Dat snappen wij helemaal! 😉 Stuur dan nu een aanvraag via ons “sneakers verkopen aanvraag formulier”! Wij zullen dan verder via de mail bespreken wat de vervolgstappen zullen zijn! Stuur daarbij dan ook direct alle foto’s, de maat, de staat van de schoen en de vraagprijs.

  De kosten voor het verkopen van jouw sneakers via een Facebook post op onze Facebook pagina, zullen wij verder via de mail met jou communiceren en afhandelen.

  Klik hier om het sneakers verkopen aanvraag formulier in te vullen

  Via een story op Instagram en Facebook

  Onze Instagram en Facebook stories worden erg veel bekeken. Daarom snappen wij het, om jouw sneakers extra onder de aandacht te brengen, dat jij graag wilt dat jouw te koop aangeboden sneakers ook in onze stories te zien zijn.

  Wanneer jij een aanvraag instuurt via ons aanvraag formulier kun je aangeven wat je graag wilt en kun je ook direct alle informatie en foto’s doorsturen.

  Wanneer jij aangeeft dat je graag wilt dat wij jouw sneakers in onze stories posten, dan zullen wij een mooie collage maken van jouw foto’s. Daarbij zit dan een tag naar jouw account of naar een specifieke pagina of emailadres, zodat mensen direct kunnen aangeven als ze geïnteresseerd zijn.

  Dit bespreken wij dan met elkaar af via de mail zodat wij precies jouw wensen kunnen volgen om het zo soepel mogelijk te laten verlopen.

  De kosten voor het verkopen van jouw sneakers via een story op onze Facebook en Instagram zullen wij verder via de mail met jou communiceren en afhandelen.

  Klik hier om het sneakers verkopen aanvraag formulier in te vullen

  Via een blog op onze website

  Sneakers verkopen via een blog op Sneakerplaats

  Om het plaatje helemaal compleet te maken, bieden wij jou ook de mogelijkheid om jouw sneakers te koop aan te bieden via een blog op Sneakerplaats.com. Wij zullen dus een hele blog schrijven over de sneakers die jij te koop aanbiedt.

  Hier zullen wij dan alle foto’s in plaatsen, de staat van de schoen, de maat, de vraagprijs en wellicht nog wat extra informatie.

  Hierdoor krijgt jouw aanbieding dus een prominente rol op onze website. Deze blog kun jij dan ook gemakkelijk delen op al je socials, zodat mensen direct naar de juiste pagina kunnen gaan om jouw sneakers te bekijken.

  Daarbij zetten dan ook jouw contactgegevens, zodat geïnteresseerden uit onze sneaker community direct contact op kunnen nemen.

  Dus wil jij een blog op onze website waarin jij jouw schoenen te koop aan kunt bieden?
  Stuur dan nu een aanvraag in via ons aanvraagformulier!

  De kosten voor het verkopen van jouw sneakers via een blog op onze website zullen wij verder via de mail met jou communiceren en afhandelen.

  Klik hier om het aanvraag formulier in te vullen

  Welke sneakers kan ik allemaal verkopen via Sneakerplaats?

  Via Sneakerplaats kun jij vrijwel sneakers in alle soorten, maten en merken verkopen! Als het maar originele sneakers zijn. Wij zijn fel tegen neppe- en namaak sneakers, dus deze willen wij absoluut niet op onze website hebben (lees hiervoor onze voorwaarden onderaan deze pagina).

  Maar verder bieden wij jou dus de mogelijkheid om vrijwel alle sneakers van alle merken te verkopen jij maar wilt! Hieronder vind jij een aantal termen die wij vaak terug zien komen als het gaat om het verkopen van sneakers:

  • Tweedehands sneakers verkopen
  • Gebruikte sneakers verkopen
  • Exclusieve sneakers verkopen
  • Unieke sneakers verkopen
  • Speciale sneakers verkopen
  • Custom sneakers verkopen
  • Designer sneakers verkopen
  • 2e hands sneakers verkopen
  • Gedragen sneakers verkopen

  Klik hier om het sneakers verkopen aanvraag formulier in te vullen

  Voorwaarden voor het online verkopen van je sneakers

  Wij vinden het erg belangrijk dat de sneakers die jij verkoopt origineel en dus helemaal echt zijn. Wanneer jij foto’s naar ons toestuurt, zullen wij deze daarom altijd controleren. Voldoet hij niet aan één van onze voorwaarden, dan zullen wij de sneakers niet posten of verwijderen van ons sneakerforum.

  Een aantal voorwaarden met betrekking op de foto’s van de sneakers

  Foto’s zijn natuurlijk erg belangrijk bij het verkopen van je sneakers. Daarom hebben wij een aantal voorwaarden gesteld waaraan de foto’s moeten voldoen wanneer jij een sneaker te koop aan biedt.

  • Maak duidelijke en scherpe foto’s, van alle kanten van de schoen
  • Voeg altijd een foto toe van de label van de schoen met daarop de code goed te zien
  • Zorg voor een “tagged” foto. Dat wil zeggen dat je er voor zorgt dat je kunt aantonen dat de foto recent en door jezelf is geschoten. Dit kun je doen door bijvoorbeeld op een briefje jouw naam en de datum van de dag erop te schrijven. Zo kunnen wij zien dat jij zelf de foto’s hebt geschoten en het recente foto’s zijn.

  Een aantal voorwaarden met betrekking op de staat van de schoen:

  De staat van de schoen is natuurlijk ook erg belangrijk. Wij vragen dan ook om je gezonde verstand te gebruiken bij het vaststellen van de staat van de schoen.

  • Geef de staat van de schoen altijd een cijfer, van 1 tot 10. Een score van 10 is het hoogst haalbare en dat betekend dat de schoen nog helemaal nieuw is en nog nooit is gedragen. Een sneaker die je bijvoorbeeld al een tijdje aan hebt en gewoon hebt gedragen, kan dus nooit een 10 zijn. Probeer hier zo eerlijk mogelijk over te zijn. Als je twijfelt, stuur dan de score op die je in gedachten hebt, wij zullen dit altijd nog even controleren.
  • Hier zijn de “tagged” foto’s ook weer erg belangrijk. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat wanneer jij een sneaker te koop aan biedt, dat je deze dan bijvoorbeeld nog 2 of 3 weken elke dag aan hebt en ze nog even lekker flink aftrapt voordat je ze verkoopt. Dit zal de koper totaal niet leuk vinden. Wanneer je sneakers te koop aanbiedt met de tagged foto’s, verwachten wij dan ook dat je ze in precies dezelfde staat op kunt sturen naar diegene die jouw sneakers heeft gekocht.

  Sneakers verkopen op Sneakerplaats.com